Τρίτη 3 Μαΐου 2011

«Έφυγε» σε ηλικία 84 ετών ο Θανάσης Βέγγος

Ο Θ.Βέγγος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας

Θλίψη σε όλη τη χώρα προκάλεσε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου Έλληνα κωμικού Θανάση Βέγγου, που άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, σε ηλικία 84 ετών. Στη σεμνή προσωπικότητα και το ταλέντο του αναφέρονται τα συλλυπητήρια μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

«Η είδηση του θανάτου του Θανάση Βέγγου προκαλεί πανελλήνια θλίψη και συγκίνηση. Ήταν σπουδαίος, χαρισματικός, γεμάτος σπάνια καλοσύνη για τους ανθρώπους. Οι ταινίες του θα συνεχίσουν να ψυχαγωγούν πολλές γενιές ακόμη, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια» αναφέρεται στο συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

«Ο Θανάσης Βέγγος χάρισε σε όλους μας στιγμές μεγάλης χαράς, αλλά ακόμα και φιλοσοφικού προβληματισμού. Έβγαλε στην επιφάνεια, με τους ρόλους του, με την ίδια του την στάση, την ουσία της ανθρώπινης ζωής. Τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε όλοι μας, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, αυτό που μας κάνει ανθρώπους - αυτό που τελικά μας ενώνει» τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...